ETA 230290000 ASZALÓ (230290000)

ETA 230290000 ASZALÓ (230290000)
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

ETA 230290000 ASZALÓ (230290000)

77 090 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
pcx.hu
Termékleírás
Többcélú élelmiszer-szárító egyenletes légáramlási technológiával, elõre beállított programokkal és 10 rozsdamentes acél szita.

Az ETA Vital Air II aszalógép kíméletes módot kínál az élelmiszerek tartósítására és az egészséges ételek elkészítésére. Modern kialakításában professzionális minõséget rejt a kényelmes otthoni használatra.

Nem csak gyümölcsre
Az ETA Vital Air II szárítógép ajtót nyit a házi finomságok készítésének világába. Szárítson gyümölcsöt, zöldséget és gombát, sõt még húst vagy halat is. Száríthat vele gyógynövényeket és a házi fűszereket is.

Ez a praktikus aszalógép azonban tésztakelesztésnél, házi tészta, házi joghurt készítésekor vagy péksütemények sütésénél is jól jön. A nyers ételek kedvelõit is megörvendezteti, ízletes és tápanyagban gazdag müzliszeleteket és egészséges kekszet készíthet vele.

Minden ételtípus optimális feltételeket biztosít. Az elõre beállított RAW program (45 °C / 24 óra) a lassú szárításhoz, míg a FAST program (70 °C / 10 óra) a gyors száradást biztosítja. A kívánt hõmérsékletet azonban kényelmesen, manuálisan is beállíthatja, 35-70 °C tartományban.

Tíz rozsdamentes acél szárítószita és két műanyag aszalófólia gyógynövények szárítására, áll az Ön rendelkezésére. Mindig annyit használhat, amennyire épp szüksége van.

Kényelmes használat praktikus funkciókkal kiegészítve
Az ETA Vital Air II többcélú szárítógépet úgy tervezték, hogy használata a lehetõ legkényelmesebb legyen, és az Ön állandó felügyelete nélkül is működjön. Nagyon gyors összeszerelésével, egyszerű kezelésével és könnyű karbantartásával megkönnyíti életét.

Önálló működését az elõre beállított programok mellett az idõzítõ funkció teszi lehetõvé, amely 30 perctõl 24 óráig állítható. A KEEP WARM funkció ugyanennyi ideig képes fenntartani a 35 °C-os hõmérsékletet, ami alkalmas például tészta kelesztésére vagy kenyérsütésre.

Az LCD kijelzõn láthatja a hõmérsékletet, a kiválasztott funkciókat vagy programokat, valamint a hátralévõ fõzési idõt. A gombok megnyomását hangjelzés kíséri.

A speciális Air Flow technológia egyenletes, vízszintes meleg levegõ áramlást biztosít az egész szárítóban, így az egyes szűrõk átrendezése nélkül is bízhat a tökéletes eredményben. Az elektronikus termosztát gondoskodik a nem kívánt hõmérséklet-ingadozásról, amely során optimális és gyors a nedvesség eltávolítása az élelmiszerekbõl.

Az átlátszó ajtó lehetõvé teszi, hogy bármikor megnézhesse, hogyan állnak a finomságok bent. Nem kell feleslegesen kinyitni a szárítót, ezzel megzavarva a beltéri klímát.

Az ETA Vital Air II működése csendes és biztonságos – a szárító túlmelegedés elleni védelemmel van felszerelve, stabilitását pedig a csúszásgátló lábak biztosítják.

Adatok

Egészséges étel elkészítése/konzerválási
Alkalmas gyümölcsök, zöldségek, gomba, hús, hal (házi "jerky"), vagy gyógynövények aszalására
Házi tészta szárítása, tészta kelesztése, pékség melegítése, joghurtok készítése, sajtok fermentálása lehetséges
Elõre beállítható program a RAW ételek elkészítéséhez (pl. Wrap kekszek, teljes kiõrlésű kekszek, házi gabonapehely)
Elõre beállítható program FAST nagyon gyors aszalására
Beállítható hõmérséklet 35 - 70 °C, 5 °C–os lépcsõkben
30 perc - 24:00 órás idõzítõ, 30 perc után
24 órás hõmérséklet tartási funkció KEEP WARM 
10 rozsdamentes acélból aszaló lap egymás fölött (csomagolás tartalmazza)
Tálcák méretei 33 x 30,5 cm
Aszaló lap mennyiségének választási lehetõsége az élelmiszer mennyisége alapján
2 Műanyag aszaló fólia a vágott élelmiszerhez
Az elõkészítés állapotát mutató háttérvilágítású LCD kijelzõ
Érintõ vezérlés
Hang jelzõ
Túlmelegedés elleni védelem
Nagyon gyors összeszerelés, egyszerű vezérlés és könnyű karbantartás
Praktikus forma és dizájn
Csendes működés
Alacsony energiafogyasztás
Professzionális minõség otthoni használatra
Egyenletes vízszintesen meleg levegõ áramlás az egész készülékben
Nem szükséges a szitákat szárítás közben cserélni 
Az átlátszó ajtó megkönnyítik a szárítási folyamat szabályozását
Csúszásmentes lábak biztosítják a stabilitást
Tápkábel hossza 1,2 m
Teljesítmény felvétel 650 W

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.