G3Ferrari Aszaló

(1 termék)

Az ételek szárítása kíméletes módja a nagyobb adag gyümölcs- vagy zöldségtermés feldolgozásának, miközben a lehető legtöbb vitamint tudja ezáltal... Mutass többet

A legfontosabb szempontok

Ár
Anyag és kivitelezés
Aszalási idő

További fontos paraméterek

Hőmérséklet-szabályozás

Érdekességek, amikről mindenképp tudnia kell

Milyen hőmérsékletet állítson be?

A húst általában a szárító által elérhető legmagasabb hőmérsékleten szárítják.

A magas víztartalmú gyümölcsök és zöldségek szárításának programja rendszeres időközönként váltakozik a magasabb és alacsonyabb hőmérséklet között.

A fűszernövények érzékenyek a magas hőmérsékletre, ezért alkalmasak a 40 °C alatti, alacsonyabb hőmérsékleten történő szárításra.

A RAW program legfeljebb 42 °C-on szárítja az élelmiszereket, ami nem pusztítja el a gyümölcsökben és zöldségekben található vitaminokat és tápanyagokat. Az úgynevezett nyers élelmiszerek feldolgozására tervezett szárítók a drágább modellek közé tartoznak.

Az állítható magasság alkalmas különböző méretű ételdarabok szárítására. Néha nagyobb mennyiségű ételt kell szárítania, ilyenkor jól jönnek az alacsony tálcák, hogy minél több gyümölcsszeletet tudjon a szárítóba rakni. Máskor például ha félbevágott paradicsomot szeretne szárítani, amely magasabb, mint a szeletek, akkor a tálcákra egymástól távolabb van szüksége.

29 990 Ft
aqua.hu
Termék részletek

Aszaló vásárlási útmutató

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.