Az ételek szárítása kíméletes módja a nagyobb adag gyümölcs- vagy zöldségtermés feldolgozásának, miközben a lehető legtöbb vitamint tudja ezáltal... Mutass többet
Milyen hőmérsékletet állítson be?
A húst általában a szárító által elérhető legmagasabb hőmérsékleten szárítják.
A magas víztartalmú gyümölcsök és zöldségek szárításának programja rendszeres időközönként váltakozik a magasabb és alacsonyabb hőmérséklet között.
A fűszernövények érzékenyek a magas hőmérsékletre, ezért alkalmasak a 40 °C alatti, alacsonyabb hőmérsékleten történő szárításra.
A RAW program legfeljebb 42 °C-on szárítja az élelmiszereket, ami nem pusztítja el a gyümölcsökben és zöldségekben található vitaminokat és tápanyagokat. Az úgynevezett nyers élelmiszerek feldolgozására tervezett szárítók a drágább modellek közé tartoznak.
Az állítható magasság alkalmas különböző méretű ételdarabok szárítására. Néha nagyobb mennyiségű ételt kell szárítania, ilyenkor jól jönnek az alacsony tálcák, hogy minél több gyümölcsszeletet tudjon a szárítóba rakni. Máskor például ha félbevágott paradicsomot szeretne szárítani, amely magasabb, mint a szeletek, akkor a tálcákra egymástól távolabb van szüksége.
Aszaló vásárláson gondolkodik? Olvassa el részletes vásárlási útmutatónkat, segítünk a választásban!
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.